Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Verified company Verified company

Blockspamcalls AI detection

Reverse phone lookup

Positive rating
4.20
13
Ratings Number of reports
0
Comments

Do you know something about this number?

I know the number button
Yes
I don't know the number button
No

AI References BETA

GYNURO s.r.o.
Ostrava - proskovice - Česká republika
4.9
(31 company reviews)
Gynekolog
Služby a řemesla
Zdravotnické a pečovatelské služby
Dodavatel: Farmaceutický průmysl
Léky
Léčiva
Gynekolog
Služby a řemesla
Zdravotnické a pečovatelské služby
Dodavatel: Farmaceutický průmysl
Léky
Léčiva
Léčivé přípravky
Farmaceutika
Zdravotnické nástroje
Přístroje a vybavení
Zdravotní služby
Specializované
... show more
More information
GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D.
Phone number
The phone number +420 732 348 884 has a positive rating. The phone number belongs to the Company. We don't register any ratings for this phone number. The number looks like a cell phone. +420 dialing code is reserved for Czechia. The number should be held by operator T-Mobile. The number is located in Europe/Prague timezone. The current time at this location is Tuesday 08:40.
Office location
Anonym
5.0
Úžasná paní doktorka, s klidem vysvětlí, věnuje se. Milá a starostlivá paní sestřička. Jsem moc spokojená, stojí mi za to k nim dojíždět přes celou Ostravu.
Anonym
5.0
Nechci posuzovat hned po první návštěvě,ale ted´, po třetí návštěvě můžu vřele doporučit. Paní doktorka i paní sestřička jsou obě velice milé a příjemné, stěry trvaly malinkou chvilinku, paní doktorka mi vysvětlila co a jak bude vyšetřovat, pomohla mi s mým problémem. Moc děkuji Kurečková Světlana.
... show more
Anonym
5.0
Po dnesni nasteve pani doktorky musim rict ze,je velice mila o vsem si dokaze promluvit poradit,sla jsem k pani doktorce po prve co jsem se prestehovala z jineho mesta,a muzu jen doporucit i pani sestricka je velice mila a vse vysvetli.Jsem rada ze jsem si vybrala ordinaci pani doktorky
Anonym
5.0
Vynikající paní doktorka, vždy milá, vše vysvětlí, citlivá. Jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna ji, i když to mám do ordinace trochu z ruky. Neměnila bych.
Anonym
5.0
Moc mila a prijemna pani doktorka i sestricka. Lidske jednani a pochopeni. Profesionalni pristup. A dostupne brzke terminy na objednani! Za mne obrovska spokojenost narozdil od jinych instituci.
Anonym
5.0
Jsem typ člověka, co se doktorů bojí, paní doktorka i sestřička jsou strašně hodné a milé. S návštěvou jsem byla velmi spokojená, s vyšetřením také. Paní doktorka i sestřička jsou profesionálky, můžu všem doporučit.
Anonym
5.0
Vynikající lékařka, velice příjemná, usměvavá a vstřícná. Nemohu si ji vynachválit, při vyšetření vždy vše vysvětlí, cítím se u ní naprosto úžasně a plně paní doktorce důvěřuji a moc jí fandím. Mohu zcela jistě doporučit všem pacientkám, které se rozhodují, ke kterému gynekologovi budou chodit. U…
... show more
Anonym
5.0
Doporučuji paní doktorku. Je velmi příjemná a hodná žena. Dokáže všechno krásně vysvětlit do detailů. Sestřička taky je super.
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi milá, trpělivá a vše krásně vysvětlí. To vše platí i pro sestřičku. Zatím jsem naprosto spokojená.
Anonym
1.0
Hrozně necitlivá paní doktorka, k ní už nikdy více. Krvácení po gyn. vyšetření a bolesti celé oblasti.
Anonym
5.0
S paní doktorkou jsem velice spokojena, na veškeré moje otázky mi velmi vstřícně zodpoví, má lidský přístup. Když jsem u ní, tak vím, že má na mně dost času, nespěchá a při vyšetření je citlivá. Všem doporučuji.
Anonym
5.0
Paní doktorka je opravdu skvělá, empatická, citlivá, taktní... Všemi deseti doporučuji!!!! Kéž by každá žena měla takto úžasnou gynekoložku.
Anonym
5.0
Perfektní přístup, klidné prostředí, vysvětlení všech úkonů, vstřícné jednání a pochopení pro pacientovy potřeby, úsměv, jen a jen doporučuji :)
Anonym
5.0
Velmi příjemná a hodná paní doktorka. Má k pacientům profesionální a lidský přístup, velká spokojenost, děkuji za ošetření.
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi příjemná, ochotná a hlavně profesionální. Pakliže se objeví jakýkoliv problém, nemám žádný blok (jako u předchozí doktorky) ordinaci navštívit. Vřele doporučuji. :)
Anonym
5.0
Paní doktorku 100% doporučuji. Jsem maximálně spokojená. Sestřička taky super, prostory příjemné a žádné čekání. Čas vždy souhlasí s časem objednaným. Objednávkovy systém vše jen pozitivně umocňuje. Po negativních zkušenostech s doktory z minulosti, jsem ráda, že jsem konečně dobře natrefila.
... show more
Anonym
5.0
Je to velmi milá a hodna paní která vysvětlí vše do detailu.Sice to mám k ní daleko ale jsem spokojená a ráda že ji máme se segrama.
Anonym
5.0
Po negativních zkušenostech s arogantním chováním a necitlivým přístupem mého dřívějšího gynekologa jsem byla velmi příjemně překvapena. Paní doktorka je milá, příjemná, ohleduplná, vysvětlí vše, co právě dělá, ochotně zodpoví všechny dotazy. Rovněž sestřička je příjemná. Poprvé v životě příjemná…
... show more
Anonym
5.0
Paní doktorka Jalůvková je opravdu člověk na svém místě . Je velmi milá,příjemná vše vysvětlí klidným hlasem s úsměvem na tváři, při vyšetření je citlivá,šetrná a popíše každý krok který provede .Mám za sebou velmi nepříjemnou zkušenost s jiným lékařem,ale u paní doktorky jsem se cítila dobře a vím…
... show more
Anonym
5.0
Skvělý odborník,můžu je doporučit,paní doktorku jsem již doporučila kamarádce a byla nadšena,že se s takovým lékařem už dlouho nesetkala
Anonym
5.0
Paní doktorka je příjemná,pečlivá,ráda poradí. Při vyšetření je ohleduplná a vše vysvětlí. Má vstřícný a chápavý přístup k pacientům.
Anonym
5.0
Naprosto bezkonkurenční gynekoložka! Milá,rychlá,ale důsledná! V těhotenství mě paní doktorka předávala do péče porodnice a tam se naprosto rozplývali nad úžasnou latinou:-)
Anonym
5.0
Nejlepší Lékařka kterou jsem kdy měla.Má skvělý a hlavně lidský přístup,který je velmi důležitý.Jsem moc ráda,že k ní chodím a cítím se tam velmi dobře.Mohu všem jen doporučit .Sestřička je taky úžasný člověk na pravém místě.Děkuji za všechno :)
Anonym
5.0
Skvělý přístup, otevřená komunikace, vysvětlení každého kroku vyšetření. Naprostá spokojenost a mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Paní doktorka byla moc milá, průběh vyšetření řádně vysvětlila. Příjemné prostředí. Návštěvu v ordinaci doporučuji.
Anonym
5.0
Profesionální přístup pani doktorky i sestricky, zadne dlouhé cekani v čekárně, mohu jen pět chválu. Doporučuji.
Anonym
5.0
Velmi příjemná paní doktorka, vyslechne a snaží se pomoci. Bohužel nevím, zda mi s mým chronickými záněty dovede pomoct, ale to možná nedovede nikdo. S objednáním jsem neměla nikdy problém, prostředí je příjemné a sestřička je také fajn.
Anonym
5.0
Byla jsem s vyšetřením u paní doktorky velmi spokojena. Je komunikativní, celé vyšetření popisuje co právě dělá, ještě nikdy jsem takový přístup na gynekologii nezažila.Pozitivní je také absence placení "pochybných" registračních poplatků, což je obvyklá praxe většiny gynekologických ordinací.…
... show more
Anonym
5.0
Paní doktorka Jalůvková je moc milá a šikovná gynekoložka, vše srozumitelně vysvětlí. Určitě doporučuji, chodila jsem k ní na poradnu a byla i u mého porodu v nemocnici. Děkuji! :-)
Anonym
5.0
Sestřička i paní doktorka s milým, vstřícným přístupem. Byla to má první návštěva v ordinaci, takže netuším, do jaké míry je mé hodnocení relevantní. Nicméně, i tak mohu hodnotit jen pozitivně. Žádná čekací lhůta, vše mi bylo během vyšetření vysvětlováno se zájmem.
... show more
Anonym
5.0
Byla jsem u paní doktorky poprvé.Líbilo se mi jak vše vysvětluje a snaží se najít nejvhodnější řešení.

Phone number reviews +420 732 348 884

Positive rating
Blockspamcalls AI detection
Company
09-27-2021
13x
More reviews
More reviews button
Hide reviews
Hide reviews button

Our Callblockers

Numbo Call Blocker: Stop unsolicited calls on your iPhone
Numbo Call Blocker: Stop unsolicited calls on your iPhone
Numbo Call Blocker: Stop unsolicited calls on your iPhone

Tired of unwanted calls?

Get the app!

OctoCaller: Get rid of spam forever.
OctoCaller: Get rid of spam forever.
OctoCaller: Get rid of spam forever.

Let the app identify callers for you.

Get the app!

Add my review

Caller's name/company

Who called you from 732348884?

Possible entries of phone number are:
732348884
732 348 884
00420 732 348 884
+420 732 348 884
+420 732 348 884
00 420 732 348 884
732 348 884
+420 732 348 884
00420 732 348 884
00420732348884
tel:+420-732-348-884
tel:00420-732-348-884